«Η Τέχνη δεν έχει ηλικία»: Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του συλλόγου γυναικών Ίριδα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Συλλόγου Γυναικών ΙΡΙΔΑ με τίτλο «Η Τέχνη Δεν Έχει Ηλικία»  το Σάββατο, στις 22 Ιουλίου, 2023 στο Dali Café, στην Ανώπολη του Δήμου Χερσονήσου. Στην Έκθεση συμμετέχουν ο Σύλλογος Αρτεμισίας και το Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου στο Πόρο.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ίριδα, κα. Ρένια Δρόσου «Η Έκθεση έχει δημιουργίες πολύ ταλαντούχων και δημιουργικών συμμετεχόντων που με την βοήθεια, την επιμέλεια και την καθοδήγηση της πολύτιμης δασκάλας τους, της Ζωγράφου μας και Εκπαιδεύτριας Ζωγραφικής κας. Ματίνα Μαυράκη, κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτά τα ξεχωριστά έργα».

Οι συμμετέχουσες με τα έργα τους είναι:

  1. Αλεξανδρή Μάγδα και Αλεξανδρής Αλέξανδρος
  2. Βασιλάκη-Καψετάκη Μαρία
  3. Βασιλογαμβράκη Πηνελόπη
  4. Βουρεξάκη Χριστίνα
  5. Ζερβάκη Βούλα
  6. Κοζυράκη Λίτσα
  7. Ματθαιάκη Γωγώ
  8. Μετοχαράκη Όλγα
  9. Μοσχόβη Μαρία
  10. Μωραΐτη Μαρίνα 
  11. Ναυσικά Νούσια
  12. Παναγιωτάκη Αγάπη
  13. Σαράντη Χρυσούλα
  14. Σπανού Σοφία
  15. Σταυρουλάκη Θάλεια
  16. Στρατάκη Γιώτα
  17. Τζαγάκη Άννα 
  18. Χαραλαμπάκη Μαργαρίτα

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό κάθε απόγευμα, από 19:00 έως 21:00, έως την Κυριακή 30 Ιουλίου, 2023.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης παρουσιάστηκε το νέο φυλλάδιο «Στήριξης της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» του Συλλόγου Γυναικών ΙΡΙΔΑ για το έτος 2023, η διάρκεια του οποίου ισχύει έως το 2025.  

Σε δήλωσή της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ίριδα κα. Ρένια Δρόσου αναφέρει, «ο επιχειρηματικός κόσμος έχει πληγεί σοβαρά τα τελευταία χρόνια και λόγω της πανδημίας COVID-19 που κανείς δεν υπολόγιζε. Σε αυτή την πρωτόγνωρη κοινωνική και οικονομική κρίση, ο Σύλλογός μας, με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής οργανώνει ξανά και συνεχίζει την Στήριξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που είχε ξεκινήσει από το 2011, μέσω της έκδοσης νέου, ανανεωμένου φυλλαδίου, όπου τα μέλη επιχειρηματίες διαφημίζονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Στόχος του Φυλλαδίου είναι η Στήριξη και Αναγνώριση των Γυναικών Μελών μας που είτε έχουν επιχείρηση στο όνομά τους είτε εργάζονται σε οικογενειακή επιχείρηση.
Με αυτή την Δράση δημιουργείται μια Κοινότητα Γυναικείων Επιχειρήσεων μελών του Συλλόγου Γυναικών  ΊΡΙΔΑ, η οποία με την σειρά της προσφέρει στα μέλη του Συλλόγου μας έκπτωση σε προϊόντα και υπηρεσίες με την επίδειξη της κάρτας-μέλους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί